Skip to content

TAPAHTUMAKUVAUS

Tapahtuman markkinointi koostuu käytännössä ennakkomarkkinoinnista. Lippu täytyy olla ostettuna ennenkuin tapahtuma on päättynyt. Vuosittain järjestettävässä tapahtumassa kaikki markkinointi on siis ennakkomarkkinointia, myös jälkimarkkinointi. Jälkimarkkinointi kannattaa aloittaa heti tapahtuman päätyttyä, jotta kokemus tapahtumasta olisi mahdollisimman mieleenpainuva. Käytä jälkimarkkinointiin menneestä tapahtumasta videoa ja kuvaa ja kerro samalla mitä seuraavana vuonna on tulossa!

Henkilökohtaisissa tapahtumissa, kuten häissä, on tärkeää saada taltioitua se tunne, jonka läsnäolijat kokivat ja voisivat kokea sen uudestaan muistojen tukena. 

Hautajaiskuvaus

Läheisen poismenon kohdatessa on paljon mietittävää ja surutyötä.

Kun hautajaispäivä koittaa, itse tilaisuuteen on helppo keskittyä käyttämällä ulkopuolista kuvaajaa. Taltioin tapahtuman halutussa laajuudessa hienotunteisesti dokumentoiden.

Kuvaus voi sisältää sopimuksen mukaan Helsingin ja Uudenmaan Alueelle:

  • Siunaustilaisuus ja hautaanlasku 350 euroa
  • Siunaus-, hautaanlasku ja muistotilaisuus 650 euroa

Kuvat toimitetaan asiakkaalle käsiteltyinä digitaalisina versioina asiakkaan vapaaseen käyttöön. Asiakas voi tilata paperisia kuvia niin Polakuvamoalta kuin muuta kautta näistä digitaalisista versioista.

Kastejuhlakuvaus

Lapsen syntymä on elämän ehdottomia kohokohtia. Noin 1-2 kuukauden kuluessa tavallisesti lapselle annetaan nimi. Tällöin vietetään kastejuhlaa (ristiäiset) tai nimiäisiä.

Kun kastejuhla koittaa, itse tilaisuuteen on helppo keskittyä käyttämällä ulkopuolista kuvaajaa. Taltioin tapahtuman halutussa laajuudessa niin saadaan ikuistettua ihania kuvia nimen saavasta vauvasta ja juhlista. Samassa yhteydessä, kun sukua ja läheisiä on koolla, on kätevä ottaa erilaisia ryhmäkuvia.

Kastejuhlakuvaus Helsingin ja lähiseudulla 1 – 2 tuntia 400 euroa.

Kuvat toimitetaan asiakkaalle käsiteltyinä digitaalisina versioina asiakkaan vapaaseen käyttöön. Asiakas voi tilata paperisia kuvia niin Polakuvamoalta kuin muuta kautta näistä digitaalisista versioista.