Skip to content

yhteydenotto

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Hauska tutustua!

Minun nimeni on Ahmed Hamad kutsu nimi Pola 35v. Toimin valokuvaajana sekä digitaalisen kuvan käsittelijänä Helsingissä. Teen todella monipuolisia toimeksiantoja, joissa vain mielikuvitus on rajana eikä ideoita ole koskaan liian paljon!

Repertuaariini kuuluvat mm. hääkuvaus, passikuvaus, ylioppilaskuvaus, lapsikuvaus, perhekuvaus, edustuskuvaus, lemmikkikuvaus, mainoskuvaus, tapahtumakuvaus, hautajaiskuvaus. Parhaimmillani olen ihmisten kuvaamisessa. Vahvuuteni on se, että saan kuvattavat rentoutumaan ja nauttimaan kuvauksista, se näkyy automaattisesti myös kuvissa. Mielestäni kuvaaminen ei ole mikään tekninen tapahtuma, vaan ihmisten kohtaamista. Kun kamera unohtuu välistä on asiat tehty oikein!

Tässä blogissa tarkoitukseni on tuoda julki kuulumisiani, ajatuksiani ja tuoreimpia kuviani rennolla otteella ja suoraan sydämestä, kuten teen työnikin. Täältä et löydä teknistä sanailua koska se on kuva joka puhuu. Hommat hoidetaan ammattitaitoisesti ja aikataulussa, mutta minulla ei ole pipo kireällä, vaan nautin työstäni, ihmisten kanssa touhuamisesta ja erilaisista haasteista.

Teen kuvauksia Helsingissä, mutta sovittaessa matkustan pidemmällekin.
niin sovitaan teille paras kuvausvaihtoehto!

Jos sinulle tuli mieleen jotain kysyttävää tai haluat palkata minut valokuvaustehtävään, Voitte ottaa yhteyttä sähköpostin tai suora soittamalla.

Tulethan tutustumaan studiomme ja hyödyntämään upeat tarjouksemme!
Tapaamisiin!

Studio sijaitsee Eastonin Hansakäytävällä. Tänne on hyvät liikenneyhteydet kaikkialta ja ilmaista parkkitilaa 2-4h löytyy runsaasti ja esteetön pääsy.

YHteystiedot