VARAA AIKA

Ajan varaaminen

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar
- Vapaa
24
- Varattu
24
- Avoin

Kun haluat varata ajan, suosittelen käyttämään nettiajanvarausta. Nettiajanvarauksesta näet suoraan kaikki vapaana päivät, kellon ajat voit ehdota kentalle *Kerro tilauksestasi*.

Ajan voi varata myös puhelimitse, joko soittamalla tai tekstiviestillä. Myös sähköpostitse voi tiedustella vapaita aikoja. Kuvaus aikana en vastaa puhelimeen ja toisinaan en ehdi soittaa takaisin samana päivänä mikäli päivä on ihan täynnä ja vapaudun vasta myöhään. Suosittelen siis mieluummin laittamaan tekstiviestin/sähköpostia. Halutessasi voit jättää myös ääniviestin what’s upiin tai facebook messengerin, johon kannattaa kertoa jo valmiiksi mistä palvelusta olet kiinnostunut sekä mikä päivä ja aika sopisi sinulle parhaiten. (Muista jättää ääniviestiin myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi/puhelinnumerosi, josta sinut tavoitan)

Ajan siirtäminen ja peruuttaminen 

  1. Varattu aika tulee siirtää tai peruuttaa viimeistään 24h ennen varatun ajan alkua. Ajan voi perua soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostitse.
  2. Vastaan aina peruutusviesteihin (tekstiviesti/sähköposti). Varaamasi aika katsotaan perutuksi vasta, kun olen vastannut viestiisi. Aikaasi siis ei katsota perutuksi, mikäli olet vain koittanut soittaa tai laittanut viestin, joihin en ole vastannut. (Riittää, että olet laittanut peruutusviestiin viimeistään 24h ennen ajanvarauksen alkua, vaikka vastaisin vasta muutaman tunnin kuluttua.)
  3. Jos haluat siirtää ajanvaraustasi, saat siirrettyä sen helpoitensoittamalla, tekstiviestillä, sähköpostitse. Varausten siirtäminen tulee tehdä myös viimeistään 24h ennen varauksen alkua.
  4. Peruuttamattomista/ liian myöhään perutuista/siirretyistä ajoista veloitetaan 80% listahinnan mukainen hinta. Laitan käynnistä laskun, joko sähköpostitse, paperilaskuna tai halutessasi voit maksaa käyntisi seuraavalla kerralla, kun tulet studiomme.
dear client

Mikäli peruutat tai siirrät ajan äkillisen sairastumisen/tapaturman vuoksi, en peri mitään maksuja, vaikka peruuttaisit ajan alle 24h ennen ajanvarauksen alkua. Toivoisin kuitenkin, että peruutat ajan mahdollisimman pian, kun tiedät sairastuneesi, eikä vasta viimehetkellä. Jos olet esim. flunssassa ja epäilet ettet ehdi parantua ennen kuvauksen aikana, suosittelen perumaan/siirtämään ajan varmuuden vuoksi tai halutessasi voit antaa aikasi esim. kaverille/perheenjäsenelle, joka voi sen käyttää mikäli et itse pääse. 

Muut palvelut

Tarjoamme myös paljon muitakin palveluita valokuvauksen ja tulostuksen lisäksi joko omasta takaa tai laajan yhteistyökumppaniverkoston avulla. Ota yhteyttä, niin pyrimme auttamaan sinua kuitenkin.

Palvelut:

  • Graafinen suunnittelu (mainokset, esitteet, ruokalistat yms)
  • Videoiden editointi (yritysesittely, uuden palvelun julkaisu yms)
  • Kasettien ja kaitafilmien digitointi
  • Vanhojen kuvien retusointi

Katso myös Polakuvaamon lahjakortit

Lahjakortti Polakuvaamalle on lahja, jonka arvo vain nousee. Ammattilaisen ottamat laadukkaat kuvat ovat täydellinen tapa muistaa läheistäsi.

Lahjakorttiin voidaan ladata haluamasi summa, sekä esimerkiksi jokin seuraavista teksteistä:

Voit myös itse päättää vapaavalintaisen tekstin lahjakorttiin.