YHYESTIEDOT

polakuvaamo@gmail.com
Puh.0400164441

Kastelholmantie 2, 00900 Helsinki

Studio sijaitsee Itä keskuksessa Puhoskeskukssa. Tänne on hyvät liikenneyhteydet kaikkialta ja ilmaista parkkitilaa löytyy runsaasti. Studio on aivan monikeskuksen sisätiloissa.

Kuka olen?

Olen Ahmed Hamad, suomenkurdilainen valokuvaaja. Teen todella monipuolisia toimeksiantoja, joissa vain mielikuvitus on rajana eikä ideoita ole koskaan liian paljon!
Repertuaariini kuuluvat mm. hääkuvaus, mainoskuvaus, tapahtumakuvaus, lehtikuvaus jne.Parhaimmillani olen ihmisten kuvaamisessa. Vahvuuteni on se, että saan kuvattavat rentoutumaan ja nauttimaan kuvauksista, se näkyy automaattisesti myös kuvissa. Mielestäni kuvaaminen ei ole mikään tekninen tapahtuma, vaan ihmisten kohtaamista. Kun kamera unohtuu välistä on asiat tehty oikein!
Tässä blogissa tarkoitukseni on tuoda julki kuulumisiani, ajatuksiani ja tuoreimpia kuviani rennolla otteella ja suoraan sydämestä, kuten teen työnikin. Täältä et löydä teknistä sanailua koska se on kuva joka puhuu. Hommat hoidetaan ammattitaitoisesti ja aikataulussa, mutta minulla ei ole pipo kireällä, vaan nautin työstäni, ihmisten kanssa touhuamisesta ja erilaisista haasteista. Tarjoan monipuolisia kuvauspalveluja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä. Asiakkaistani löytyy yksityishenkilöitä, taiteilijoita, suunnittelijoita, lehtiä, yrityksiä ja muita organisaatioita. Lehtikuvaajan työn lisäksi kuvaan muun muassa häitä, hautajaisia, muotokuvia, valmistujaisia ja erilaisia tapahtumia. Tyylini on vahvasti dokumentaarinen ja löydän tilanteista juuri ne kiinnostavimmat asiat. Minulla on tyytyväinen asiakaskunta ja toimitan kuvat nopeasti ja sovitussa ajassa. Jos tiedossasi on juhlat, haluat promota itseäsi tai tarvitset muuten vain laadukkaita kuvia, ota rohkeasti yhteyttä. Studioni sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa.

Tervetuloa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *